Iphone X

0
725
iPhone X - prezentare
iPhone X – prezentare

Iphone X – Cand apare in Romania?

 

Se pare ca Apple a lansat poate unul dintre cele mai asteptate telefoane de pana acum si anume iPhone X, sau mai bine ziciPhone 10 – smartphone-ul premium va fi pus pe piata la un cost mai mare de 1000 Euro. iPhone X prezintă cele mai noi tehnologii, inclusiv un ecran OLED de la margine la margine, incarcae și securitate pentru recunoașterea facială , incarcare fara fir si recunoasterea faciala, pentru o securitate mai buna pentru utilizatorii iPhone.

Directorul Apple, Tim Cook, a dezvăluit alte două telefoane care își actualizează gama actuală, numită iPhone 8 și iPhone 8 Plus , la evenimentul din Teatrul Steve Jobs de la sediul Apple din California.

Directorul Apple, Tim Cook a dezvaluit la evenimentul din sala “Steve Jobs” de la sediul Apple ca inca alte doua telefone vor intra in gama lor de vanzari si anume iPhone 8 si iPhone 8 Plus

Alte produse noi pe care Apple le-a lansat ar fi noul Apple Watch 3 dai si televizorul Apple Watch 4K

Iată tot ce trebuie să știți și care sunt cele mai bune caracteristici ale noului produs pilot Apple.

iPhone X preturi si data de lansare pe piata din Europa

Apple va lansa două versiuni, o versiune de 64 GB, care va începe la 1000 de euro și o versiune mai scumpă de 256 GB pentru 1200 de euro – si asa am ajuns sa vedem cum tehnologia smart a ajuns la preturi de pleacare de peste 1000 euro .

IPhone-ul X va fi disponibil pentru precomenzi pe 27 octombrie și va fi lansat în general pe 3 noiembrie.

Cum va arata noul iPhone X?

IPhone X are un ecran de 5,8 inc, amplasat într-un corp mai mic decât iPhone 8 Plus. Apple a declarat că a fost scopul său de a crea un iPhone cat mai ultilizabil.

iPhone X a renuntat la cunoscutul buton care a fost prezent pe toate dispozitivele de la primul iPhone lansat in 2007. acum totul este digital De asemenea, a introdus scanerul recunoastere faciala, care a fost adoptat de o multime de alte branduri presume Samsung , Lg, Huawei , etc.

 

iPhone X - Ecran2
iPhone X – Ecran2

În schimb, iPhone X are un design perfect, ecranul acoperind aproape întreaga față a telefonului. Pentru a face loc camerei de fotografiat selfie din față și recunoașterii faciale, ecranul are o ușoară curbura care se încadrează în partea de sus.

Are o cameră cu două obiective, in fața si în spate și va veni în culorile de Gri (Silver) și Negru (Space Grey).

iPhone X - Lansare
iPhone X – Lansare

iPhone X cele mai noi caracteristici

Nu există buton de pornire (sau identificator tactil)

iPhone X - Poze
iPhone X – Poze

O caracteristică controversată ca fiind cea mai bună, Apple a renunțat la butonul de home, care a fost prezent de la inceputurile iPhone-ul original și a fost folosit pentru a controla multe aspecte ale iPhone-ului, inclusiv deblocarea cu scanerul de amprenta digitala încorporata.

În schimb, iPhone-ul X utilizează comenzi de gesturi pentru deblocare. Mai multe funcții ale butonului de home, cum ar fi activarea lui Siri, vor fi mutate la butonul de blocare. Utilizatorii pot controla telefonul prin rotirea în sus sau prin atingerea ecranului.

 

Noul tip de Emoji

Face ID

Sistemul de camere inteligente, permite utilizatorilor să deblocheze telefonul prin simpla vizualizare a acestuia. Tehnologia de recunoaștere a feței înlocuiește ID-ul tactil ca o modalitate de a identifica utilizatorii printr-o cameră cu infraroșu.

iPhone X - recunoastere faciala 3d
iPhone X – recunoastere faciala 3d
iPhone X - recunoastere faciala 3d
iPhone X – recunoastere faciala 3d

Face ID va fi deblocat numai dacă ochii utilizatorilor sunt deschisi. Apple a spus că există o “șansă de un milion” ca altcineva să poată debloca iPhone-ul. Face ID-ul va funcționa, de asemenea, cu Apple Pay și alte aplicații care funcționează cu ID-ul Touch.

 

Încărcare fără fir

IPhone X este primul iPhone care vine cu încărcare fără fir, care este deja disponibil pe Apple Watch și rivalul Samsung Galaxy S8.

iPhone X - Incarcare fara fir
iPhone X – Incarcare fara fir

Apple va lansa, de asemenea, un pad de încărcare fără fir, numit AirPower, care va putea încărca mai multe dispozitive simultan. Acesta va fi lansat anul

Apple’s AirPower charge pad CREDIT: APPLE

“Edge-to-edge”, display complet de tip super retina

Designerul șef al companiei, Sir Jony Ive, a studiat mult timp pentru obiectivul său de a crea un iPhone care să semene cu o singură coală de sticlă. IPhone-ul X a realizat acest design, cu un ecran de 5,8-inch de la margine la margine care acoperă întreaga față a telefonului.

iPhone X - Ecran
iPhone X – Ecran

Acesta va avea un afișaj de rezoluție de 2438×1125 cu 458 pixeli pe inch și un afișaj OLED.

Procesor și baterie

In interiorul lui iPhone X va fi un chip bionic A11, un chip mai puternic decât cel găsit pe iPhone 8 și iPhone 8 Plus. IPhone X va oferi, de asemenea, încă două ore de viață a bateriei decât iPhone 7, potrivit Apple.

Iphone X - Procesor A11
Iphone X – Procesor A11

Cameră dublă

IPhone X va avea o cameră de 12 megapixeli cu dublă lentilă, dar va fi și kit pentru o realitate augmentată. Camera din fata va fi de 7MP și va putea funcționa și pentru urmărirea 3D.

iPhone X - camera foto
iPhone X – camera foto

Inca nu stim cand va fi disponibil si in Romania dar asteptam marile magazine sa ne dea mai multe informatii .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here