Cuvinte cheie pentru siteul tau

0
914

Foloseste un plan de cuvinte cheie ( Keyword planner )

Dupa ce am facut contul pe Trello trebuie sa incepem prin a cauta cuvintele cheie de care am avea nevoie pentru afacerea noastra . Trebuie sa stim exact ce vrem si care sunt tintele noastre .

Inainte de toate poti obtine un audit seo pentru siteul tau si noi te putem ajuta cu acest lucru, practic este unul dintre serviciile noastre pe care le oferim gratis pentru cititorii nostrii.

Optine un audit pentru siteul tau
Optine un audit pentru siteul tau

Sa spunem ca sunt foarte multe metode pentru a iti gasi cuvintele cheie si foarte multe platforme care iti ofera acest serviciu cele profesionale pe care le folosim si noi au costuri lunare de peste cateva sute de euro dar iti ofer o solutie gratuita si foarte puternica si anumele google keyword planner .

SFAT: Ca sa stim exact expresia de care avem nevoie pentru sa vedem ce este cautat pe google. Adica putem sa ne optimizam siteul pentru cuvantul cheie : poseta de femeie dar daca lumea nu cauta acest lucru atunci volum de cautari este scazut si tu nu vei avea trafic deci cum am spus mai sus nu vei avea PROFIT. 

Fii smart si cu un pas inaintea concurentei tale alege cuvinte cu cautare mare

Daca nu te descurci singur poti sa ne scrii si vom cauta impreuna ce mai buna solutie pentru afacerea ta online .

Am atasat un print screen unde am luat ca si exemplu domeniul de jucarii, sa presupunem ca ai un magazin online care unde vinzi tot felul de jucarii .

Partea cu rosu reprezinta cuvinte cheie puternice pentru care are rost sa faci optimizare SEO .

Partea cu albastru reprezinta cuvinte cheie secundare pentru care ar trebui sa faci optimizare SEO, in general aceste cuvinte cheie le gasiti in continutul text de descriere de produs

Partea cu galben reprezinta cuvinte cheie pe care nu ar trebui sa te focusezi foarte mult dar la un moment dat au si ele importanta lor

RECOMANDARE: NU va focusati din prima pe cuvintele cheie puternice cele cu rosu pentru ca la fel ca noi mai sunt si alti care au indexat acele cuvinte cheie dar au o vechime mai mare decat noi care acum incepem .

Exemplu recomandare cuvante cheie in domeniul de mai jos :

1.Cuvinte cheie rosii:   Pokemon si Lego 

2.Cuvinte cheie albastre:   Jucarii , Jucarii pentru copii , Jucarii bebelusi , Jucarii vorbarete 

3.Cuvinte cheie galbene :   Dupa cum ne-am dat seama cuvintele cheie galbene pot fi compuse din cuvant cheie albastru si cuvant cheie rosu ca de ex: Jucarii Lego 

Un lucrul foarte important este ca ne dorim o crestere naturala si organica iar asta inseamna timp si inseamana ” Baby steps ” – un bebelus ca sa ajunga sa mearga ii trebuie aproximativ cateva luni asa este si pe partea de optimizare SEO , ne trebuie cateva luni de lucru pentru a ajunge in primele pozitii

SHARE
Previous articleAudit Seo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here